Recenzii

𝐌𝐨𝐬̦𝐭𝐞𝐧𝐢𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞 𝐮𝐧 𝐝𝐮𝐜𝐞

(Seria Moștenitoarele Epocii Aurite, volumul I)

🪄Uite ce e, dragilor, am citit o aventură literară de neuitat! De ce?

Pentru că ador când istoria se împletește cu romantismul și când femeile strălucesc mai tare decât sabia unui cavaler.

Personajele centrale

𝐀𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 𝐂𝐫𝐞𝐧𝐬𝐡𝐚𝐰 este un fior de femeie!

Americancă, bogată și cu o minte sclipitoare, ea își face de cap, sfidând convențiile sociale și ținând cu dinții de libertatea ei! 🇺🇸💪

Pe de altă parte, avem pe 𝐄𝐯𝐚𝐧 𝐒𝐭𝐞𝐫𝐥𝐢𝐧𝐠, 𝐝𝐮𝐜𝐞 𝐝𝐞 𝐑𝐨𝐭𝐡𝐬𝐜𝐡𝐢𝐥𝐝, un tip care, din nefericire, e pus în situația delicată de a-și găsi o parteneră cu bani. Dar nu vă imaginați un aristocrat morocănos, ci un gentleman fermecător, cu un suflet de aur ce nu își dorește banii ei fără iubire! ✨

August nu vrea doar să fie “moștenitoarea” în sensul material al cuvântului; ea vrea să fie stăpâna propriului său destin, cu sau fără un titlu nobiliar strălucitor!

Evan nu caută doar să-și umple cufărul golit, ci își dorește cu adevărat să găsească dragostea adevărată, chiar dacă asta înseamnă să se lupte cu vremurile și cu o femeie atât de încăpățânată ca August! 🌹

Căsătorie de conveniență sau nu?

Dar hei, nu credeți că toată povestea se învârte doar în jurul unei căsătorii de conveniență! Nu, nu, nu! Aici avem un vârtej de intrigi, planuri îndrăznețe și suflete pe care dragostea le testează până la limită! 😱

Dacă inițial Violet, sora Augustei, este cea care trebuie să fie forțată spre o căsătorie aranjată, Evan o alege pe August pentru inteligența, încăpățânarea și văpaia ce se aprinde între cei doi încă de la primul sărut.

Când iubești pe cineva, nu cred că anii care trec înseamnă prea mult. Ieri, sau câțiva ani, durerea pierderii lor este încă acolo.”

Părinții lui August sunt ca un strop de oțet într-un cocktail dulce; sunt bogați, influenți și hotărâți să-și facă drum în lumea înaltă a societății. Fac asta chiar dacă înseamnă să își pună la zid propria fiică independentă! 🍸👑 Și asta nu a fost foarte frumos, dar cred că trebuia să simtă și August puțina presiune, nu?

Concluzie finală

📚În concluzie, această carte este o aventură amețitoare. Ea te va face să râzi și să trăiești fiecare clipă alături de personaje!

Deci, dacă ești în căutarea unei povești cu picături de romantism și un strop de rebeliune, nu trebuie să ratezi ”Moștenitoarea cucerește un duce” scrisă de Harper St. George! Este o lectură pe cinste! 💖📚Cartea este apărută la Editura Corint, sub imprintul Leda Bazaar în anul 2022.

Cartea se găsește pe Libris.ro și o puteți comanda de aici.

Pagina noastră de Facebook este aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.