urmatorilor colaboratiri!

Editura RAO

Incă de la înființare, Editura RAO a câștigat aprecierea publicului, precum și respectul partenerilor internaționali prin seriozitatea cu care selectează titlurile, grija pentru prezentarea grafică a cărților, atenția pe care o acordă deopotrivă autorilor români și străini, dar si dinamismul și perseverența cu care urmărește mișcările de pe piața literară.

Cornul Abundentei

CORNUL ABUNDENTEI SRL este unitate protejata si se ocupa de partea de productie articole tipografice, publicitare, confectii textile, jaluzele verticale.
Obiectivul nostru principal este acela de a contribui la o cat mai buna satisfacere a nevoilor clientilor nostrii. Aceasta semnifica concret cunoasterea realitatilor curente ale clientilor, oferirea de solutii competitive atat in ceea ce priveste calitatea, pretul cat si livrarea.

Editura Frontiera

Editura Frontiera a fost înființată în anul 2009 și a fost prima editură din România specializată în cărți dedicate recuperării copiilor cu autism sau alte întârzieri de dezvoltare. A fost fondată de Ileana Achim, editor cu o bogată experiență în lucrul cu cărțile, cititor pasionat și mamă a cinci copii, dintre care M., fetiță cu întârzieri severe de dezvoltare, acum adolescentă.

Editura Cutiuta cu povești

Editura Libris