Mulțumim tuturor colaboratorilor noștri!

Editura RAO

Încă de la înființare, Editura RAO a câștigat aprecierea publicului, precum și respectul partenerilor internaționali prin seriozitatea cu care selectează titlurile, grija pentru prezentarea grafică a cărților, atenția pe care o acordă deopotrivă autorilor români și străini, dar si dinamismul și perseverența cu care urmărește mișcările de pe piața literară.

Cornul Abundentei

CORNUL ABUNDENTEI SRL este unitate protejata si se ocupa de partea de producție articole tipografice, publicitare, confecții textile, jaluzele verticale.
Obiectivul nostru principal este acela de a contribui la o cat mai buna satisfacere a nevoilor clienților noștrii. Aceasta semnifica concret cunoașterea realităților curente ale clienților, oferirea de soluții competitive atât in ceea ce privește calitatea, prețul cât si livrarea.

Editura Frontiera

Editura Frontiera a fost înființată în anul 2009 și a fost prima editură din România specializată în cărți dedicate recuperării copiilor cu autism sau alte întârzieri de dezvoltare. A fost fondată de Ileana Achim, editor cu o bogată experiență în lucrul cu cărțile, cititor pasionat și mamă a cinci copii, dintre care M., fetiță cu întârzieri severe de dezvoltare, acum adolescentă.

Editura Cutiuta cu povești

Editură dedicată publicării cărților pentru copii care îi învață pe aceștia să se descopere!

We know books!

Grupul Editorial Corint

Grupul Editorial Corint e una dintre cele mai importante forțe de pe piața de carte din România, cu un portofoliu care acoperă zone editoriale diverse, de la istorie la carte școlară și de la ficțiune la non ficțiune. Încă de la început, din 1994, efortul permanent de a selecta și de a publica în regim de sincronicitate cu dinamica internațională lucrări relevante în cele mai importante domenii ale experienței omenești e susținut de specialiști reputați, de traducători de elită și de editori cu o experiență incontestabilă.

 Parte a grupului editorial Nemira, Nemi este imprintul sub umbrela căruia se regăsesc cărțile destinate copiilor. Selecția noastră are, pe de o parte rolul de a trezi dragostea pentru literatură în copiii de toate vârstele, iar pe de altă parte își propune să educe, textual și vizual, prin cărți care aduc în prim-plan atât povești cuceritoare, cât și ilustratori de prim rang.

            Cuvintele-cheie care definesc strategia noastră editorială sunt: educație, poveste, imaginație, aventură.  Colecțiile noastre acoperă segmente foarte diverse de vârstă și sunt adresate copiilor de la cele mai mici vârste până la doisprezece ani. De la cititul împreună, fie alături de părinți, fie alături de educatori, profesori sau independent, fiecare copil va găsi în colecția Nemi o carte care să-i oglindească universul, care să-i îmbogățească lumea și să-i sporească imaginația.