Recenzii

“Sămânța Răzvrătirii” de Simona Radu

📚🌟🕌 O Poveste Fermecată

📚🌟🕌 În tărâmul fermecat al cărții “Sămânța răzvrătirii”, scrijelită cu farmec de Simona Radu și publicată de Cassius Books. Romanul ne prezintă o poveste desprinsă din celebrele “O mie și una de nopți”. Doi oamenii din lumi și culturi diferite ajung să se iubească. Iubirea se înfiripă ca un bob de grâu, chinuind și eliberând în același timp.

💖 Un Erou și o Sclavă

💖Tânărul emir Almar, viitorul sultan al imperiului Kenoat, devine eroul nostru salvând-o pe Liloo. Ea este o simplă sclavă, salvată din ghearele lui Zebulba. Pentru asta el plătind o sumă fabuloasă, demnă de o regină. Cu toate că Liloo este aprigă și ajunge în haremul emirului Almar. Fata nu este considerată o frumusețe, fiind prea slabă, blondă și neatrăgătoare în ochii celorlalți.

💔 Cu toate acestea, emirul începe să o viziteze tot mai des, iar acest lucru declanșează vorbe și bârfe, într-o societate kenoată în care bărbații sunt stăpânii supremi și femeile sunt văzute doar drept obiecte de plăcere. Comportamentul neobișnuit al emirului atrage atenția asupra sa, iar deciziile sale îi aduc atât necazuri, cât și fericire.

🌹 Liloo nu este doar o simplă sclavă; ea ascunde mult mai mult decât se vede la suprafață. Treptat, descoperim că ea ar trebui să îl urască și să îl disprețuiască pe cel care i-a înfrânt poporul. Dar în fiecare zi, emirul Almar îi dezvăluie latura sa bună, cu principii și valori autentice. Astfel el ajunge să fie gata să treacă peste orice obstacol pentru o iubire aparent imposibilă.

🌟 O Minunăție Romance

🌟 𝐂𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐮𝐫 𝐬̦𝐢 𝐬𝐢𝐦𝐩𝐥𝐮 𝐨 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐧𝐚̆𝐭̦𝐢𝐞 𝐫𝐨𝐦𝐚𝐧𝐜𝐞!

Lumea creată este meticulos construită, personajele sunt captivante, iar lupta lor interioară este uluitoare.

📖 O Aventură Magică

Într-un timp și spațiu neobișnuit, două suflete se întâlnesc într-un moment fermecat al destinului lor. Deasupra lor planează amenințătoarea umbră a unui imperiu tiranic, iar tânărul emir Almar, urmașul șeicului Gharghadhar, domnește în vârful ierarhiei puterii, dar oare chiar are el putere sau e doar o marionetă în mâinile celor mai puternici de cât el?

Chiar dacă Almar nu și-a ales rolul în acest univers, îl acceptă cu grație și demnitate, iar când jugul pare prea greu de suportat își ia soarta în propriile mâini.

Cum va reuși oare delicata sămânță a răzvrătirii să prindă rădăcini? 🌱

Citește și vei afla! Un roman românesc absolut minunat!

Concluzie finală

📖 “Sămânța Răzvrătirii” este primul volum din seria captivantă “Libertatea ca o vrajă”. O recomand cu căldură și nerăbdare aștept continuarea acestei aventuri magice! 🌹📚

Pe noi ne găsiți pe pagina de Facebook, chiar aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.