Recenzii

TRIUNGHIUL DE FOC

Salutare, prieteni cititori!

Voiam să împărtășesc cu voi descoperirea mea literară. Primul volum al seriei “Triunghiul de Foc” scris de autoarea Nicoleta Tudor, o serie fantasy fabuloasă. 🔥

Seria „Triunghiul de foc” are trei volume pline de magie și aventură, și este apărută în 2018 la Librex.

Nu știam nici eu de ea, dar Carolina a fost genială și mi-a recomandat-o. 📚 Mulțumesc, Carolina, pentru că mi-a plăcut extraordinar de mult și mi-a adus un zâmbet pe buze!

Deci, primul volum începe cu legenda dacică despre lupul argintiu, care este simbolul poporului dac. Zamolxe, zeul iubit al dacilor, apare într-o zi sfântă, pe 25 decembrie. El oferă conducătorilor dacilor 12 discuri solare și un pumnal de lumină ca să îi protejeze.

Dar zeul pune și o condiție. Aceste obiecte care au puteri nebănuite să nu fie niciodată adunate în același loc.

Vi le dăruiesc, sub jurământ groaznic, să nu fie adunate niciodată la un loc, alături de sabie, căci puterea lor este mai mare decât orice putere de pe lumea asta. (……..) Fie ca aceste daruri să rămâne pe aceste meleaguri până când va muri și ultima inimă de viteaz din țara asta!

Și așa, ne trezim urmărind aventurile intense și amuzante ale unei familii de vrăjitoare. Familia se trezește din greșeală în mijlocul acestei căutări. Personajele sunt frumos conturate, dar am preferat cele mai mici vrăjitoare ale familiei. De la Natalia, mereu îndrăgostită, la Angelica – vrăjitoarea cu mare poftă de citit, până la Claudia mezina și aventuriera fără seamăn.

Mi-au plăcut micuțele vrăjitoare, dar, vă spun,un bărbat mi-a răpit inima. Sebastian e acel gen de personaj pe care ți-l dorești alături de tine mereu- tandru, responsabil, bun, curajos, iubitor. 😍

Triunghiul de foc e un amestec de adevăr, dreptate și corectitudine. Dar îmbină legendele cu predestinație și destin, trecutul și prezent, sacrificiul și iubire.

Eu abia am încheiat primul volum și deja aștept cu nerăbdare să mă arunc asupra următorului!

Așa că, veniți și voi în lumea asta magică și descoperiți această serie! 🚀 Recomand cu toată inima!

Cartea este apărută la editura Librex!

5 steluțe sclipitoare! ✨🌈💫

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.