Recenzii cărți pentru copii, Youtube

Când voi crește mare~recenzieAutor:Quentin Gréban 
Ilustrator:Iulia Paraschivescu
Editura:Nomina
Număr pagini:28

Cu toții am primit această întrebare, o mare parte din voi ați adresat-o la rândul vostru, anume : “Când vei creste mare ce îți dorești să fii…?”

Sunteți acum ceea ce ați visat sau v-ați dorit când erați copii sau aveți alt job? Cred că mare parte din noi avem alt job, dar asta nu înseamnă că nu ne-am urmat visul, ci că acesta s-a schimbat, la fel cum ne schimbăm și noi, ceea ce este un lucru bun.

Contează, consider eu, că ceea ce sunteţi și ce faceți, să o faceți cu plăcere, drag, iubire, dăruire.

Această carte îi ajută pe copii să identifice, să-si descopere calitățile, abilitățile pe care ei le au și să-i ajute să răspundă la acestă întrebare, care sunt convinsă că și vouă v-a dat mari bătăi de cap în copilarie.

Când voi crește mare- Quentin Gréban

Când doamna învățătoarea i-a întrebat pe copii ce meserie le-ar plăcea să aibă când or să fie mari, Juliette a fost singura îngrijorată că nu ar ști să răspundă unei asemenea întrebări…dar datorită istețimii ei, a reușit să aducă surpinderea pe chipul învățătoarei și zâmbetul pe buzele mele.

Sunteți curioși de răspunsul oferit? Atunci vă îndemn să ascultați recenzia video a lui Damian.

Exact cum vă spusesem mai sus, fiecare “copil” s-a gândit la modul lui de joacă și și-a ales meseria. Puteți să transformați această lectură înntr-o lectură interactivă și să încercați (alături de copil) să descoperiți meseria aleasă. La Antoine, Hugo, Lea, Guillaume nu am reușit să identific răspunsurile date de copii.

Când voi crește mare-Quentin Gréban

👮‍♂️ Antoine: toată lumea mă ascultă pe mine când explic regulile jocului.Când voi creste mare, voi fi polițist.

👩‍⚕️Natalia pentru că se consideră regina vânătăilor și a plasturilor a decis să devină doctor. Până creste mare căpăta experiența, nu?

🍦Lea pentru că este cea mai pofticioasă, a ales să fie vânzătoare de înghețată. Cum altfel să-ți potolești pofta?

🕵‍♂️Roberto pentru că este cel mai bun căutător de lucruri pierdute, a ales să fie detectiv. Eu mereu reușesc să “pierd ” lucruri….

👩‍🚀Eugénie pentru că adoră să sare pe trambulină a ales să devină pilot, întotdeauna la înălțime, nu?

🦸🦹‍♂️🦹‍♀️Marcel cu gândul la relatarea Eugéniei, adica la zburat a decis să se facă super-erou, spre amuzamentul clasei. Dragă Marcel, nu ai nevoie de aripi să fii erou, ci de o inimă mare pe care sunt convinsă că o ai și s faci fapte bune.Ești deja un super-erou pentru mine.

💃Laura pentru că iubește muzica și nu poate sta locului când o aude…a ales să fie dansatoare.

👷‍♀️Helene ” cu lopățica și cu găletușa la groapa de nisip fac cele mai frumoase și înalte castele !…și a ales să devină arhitect

🚄 Guillaume pentru că îi conduce pe colegi la clasă, a ales să fie conductor de tren.

🚲Ce credeți ca a ales Hugo care adoră să se plimbe cu bicicleta ?🚵‍♂️ . Vă dezvălui la sfârșit…vă mai țin puțin în tensiune…

⚡️Iar acum a venit rândul dragei noastre Juliette să răspundă la întrebarea doamnei, iar răspunsul îl veți afla din recenzia video a lui Damian, iar eu vă dezvalui răspunsul lui Hugo. Își dorește să fie poștaș, nu aș fi ghicit ….

Când eram în clasele primare, învățătoarea ne-a dus la biblioteca scolii, deoarece tot mai puțini copii se duceau să împrumute cărți. Atât de dragă mi-a fost acea doamnă bibliotecară prin recomandările dânsei, discutiile despre cartea citită, încât bibliotecară îmi doream să devin când o să cresc mare.

Nu am ajuns bibliotecară, dar am ajuns să scriu despre cărțile pe care i le citesc lui Damian…tot în sfera cărților, nu?

Damian, 7 ani fără câteva zile, vă povestește această carte.

Când voi crește mare-Quentin Gréban

Când voi crește mare-Quentin Gréban

Cartea poate fi comandată cu un click

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.