Recenzii

Cabina de săruturi

Titlu: Cabina de săruturi

Autor: Beth Reekles

Nr. pagini: 368

An apariție: 2018

Editură: Corint

Disponibilă:Aici!

SYNOPSIS

EA ESTE ROCHELLE, dar prietenii o alintă Shelly sau Elle. Este draguță, amuzantă, populară și tânjește în taină după marea iubire.

EL ESTE NOAH, însă toată lumea îi spune Flynn, pentru că pare un nume mai potrivit pentru imaginea lui de băiat rău, fustangiu și aprig la mânie.

Atunci când Elle hotărăște să organizeze o cabină de săruturi cu prilejul mult așteptatului Carnaval al Primăverii, inevitabilul se produce, iar Elle și Noah ajung să formeze un cuplu. Tânăra însă nu se poate bucura din tot sufletul de povestea de dragoste abia începută. În timp ce inima îi spune sa dea o șansă iubirii, mintea îi cere sa fugă. Asta pentru ca Noah este fratele lui Lee, cel mai bun prieten al lui Elle, iar între ei există un pact: acela de a nu te îndrăgosti de rudele amicului tău. Așadar, ce va face Elle? Va alege iubirea sau prietenia? Oare nu există o cale de a le împăca pe cele două, fără lacrimi și suferință? O poveste de iubire cu peste 19 milioane de lecturi pe Wattpad!

RECENZIE

Este o lectură uşoară, amuzantă, care nu îţi pune foarte multe semne de întrebare, clişeică şi perfectă pentru o zi de vară sau un weekend în care vrei să mai scapi de lecturile în forţă.

Elle este o adolescenţă tipică, populară şi uşor neîndemânatică. Ea este acceptată în cercurile de băieţi ai şcolii datorită prieteniei ei cu Lee Flynn. Cei doi sunt amici de când se ştiu deoarece s-au născut în aceaşi zi, iar mamele lor au fost prietene şi vecine până la dispariţia prematură a mamei Ellei.

Lee Flynn este adolescentul cu mulţi prieteni, amuzant, popular, jovial, pe care oricine şi l-ar dori ca amic, şi este mereu alături de Elle- fie că este vorba de un sfat, o protecţie sau o părere la shopping.

Scriitoarea, Beth Reekles reuşeşte să scoată în evidenţă acestă prietenie specială, magică dintre cei doi adolescenţi, o prietenie pe care tu ca cititor ţi-ai dori-o.

Lee era cea mai importantă ersoană din viaţa mea. Ştia totul despre mine. Ştia cât purtam la sutien. Ştia că nu-mi plăcea mirosul de jojoba de la şamponul pe care îl foloseam înainte. La naiba, ştia până şi de semnul meu din naştere în formă de căpşună pe care îl aveam pe fund!Eram ca fraţii de cruce!

Noah Flynn este fratele mai mare al lui Lee, este atlet, joacă fotbal american, inteligent, adorat de fetele din liceu, trece un mare fustang în liceu. Este băiatul rebel şi mereu pus pe harţă, care are mare trecere la fete şi pe care Elle îl  place în secret.

Între ei nu este nimic, se ceartă foarte des când intră în interacţiune, iar Noah îi ameninţă pe toţi băieţi ce vor să iasă la întălnire cu Ella, cel puţin aşa crede ea. Dar oare asta să fie adevărul?

Elle şi Lee trebuie să organizeze la şcoală pentru  carnaval o activitate, şi după multe ideei, ajung să stabilească că pentru activitate, vor face  cabina de săruturi.

Ce credeţi că se întâmplă? Ei bine, da, clişeic chiar, Noah şi Elle ajung să se sărute.

Acţiunea cărţii este previzibilă, ei încep să se întălnească în secret, iar Lee este lăsat pe dinafară.

Cum va afla el şi cum va reacţiona vă las să descoperiţi singuri, dar nu este o mare surpriză.

Nu mă interesează deloc de cine aveam să mă îndrăgostesc, ca să fiu sinceră. Tot ce mă interesa era să nu-l pierd pe Lee.

Dar Elle este pusă în postura de a alege între prietenul de o viaţă şi  iubirea recent descoperită, şi nu este o alegere foarte uşoară pentru ea având în vedere părerea ei despre Noah.

Dar cu Noah…Noah era ca un cub Rubik. Un puzzel imposibil, dar un puzzel la care încă nu vroiam să renunţ, pentru că era mult prea interesant, mult prea atrăgător.

Scriitoare nu prea ne-a prezentat latura de rebel a lui Noah, doar ne-a spus că este rebel şi că el conduce un motor, nu ne-a lăsat pe noi să îi punem această etichetă în urma lecturi, iar după relaţia cu Elle este deja un băiat model, viitor student la Harvar şi un iubit model ce îşi răsplăteşte iubita cu gesturi tandre şi frumoase.

Autoarea nu prea reuşească să ne transmită fiori cu privire la iubirea celor doi amorezi şi cumva conexiunea celor doi nu prea prinde.

Cartea a fost şi ecranizată, iar filmul este drăguţ şi amuzant şi reuşeşte mult mai bine să transmită emoţia celor doi protagonişti.

Dacă doriţi să comandaţi această carte o puteţi face chiar aici !Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.