Filme/Seriale

Cronicile Shannara

Titlu: The Shannara Chronicles

An apariție: 2016

Sezoane: 2 (a cate 10 episoade )

Notă: 7.3/10 IMDb

Bazându-se pe cea mai bine vândută serie de cărți fantastice scrisă de Terry Brooks, “Cronicile Shannara” urmăresc eroi în cele patru ținuturi în timp ce se angajează într-o căutare pentru a opri o armată demonică rea de a distruge universul.

Arborele Ellcrys  este arborele apărat de elfi cu ajutorul  Ordinului celor Aleşi. În urmă cu mulţi ani , prin magie elfi au reuşit să încarcereze demonii în frunzele acestui arbore, iar atâta timp cât arborele nu moare nici demoni nu se pot elibera. Dar ce se întâmplă când arborele se îmbolnăveşte şi  demonii încep încet- încet să se elibereze?

Mii de ani după căderea omenirii, soarta lumii se sprijină pe umerii unui trio improbabil:

Prinţesa Amberle, fiica regelui elf şi ultima Aleasă rămasă în viaţă din Ordinul celor Aleşi pentru a proteja arborele vieţii.

Wil,  jumătate elf, jumătate muritor este ultimul din neamul Shannara. Deşi are puteri magice şi tămăduitoare nu le cunoaşte, el fiind crescut ca simplu muritor de către mama sa.

Eretria este o muritoare rătăcitoare ce fură pentru a supravieţui, făcănd parte dintr-o grupare de hoţi şi ucigaşi nemiloşi.

Serialul este unul interesant , cu destul de multe elemente fantasy- întâlnim muritori, gnomi, elfi, demoni, dar  deşi subiectul este destul de incitant, serialul atrage şi mai mult  prin personajele ambsolut minunate, prin jocul actoricesc  foarte bun, amuzamentul de bună calitate şi curaj.

Alături de cei trei vom întălni clarvăzători, druit bun- Allanon, dar şi druitul elf ce practică magia neagră şi s-a alăturat demonilor- Dagda Mor.

Dacă nu aţi urmărit acest serial, încercaţi să vedeţi măcar un episod şi spuneţi-mi părerea voastră sinceră.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.